Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Downrange Tomahawk
Downrange Tomahwak
Μέγεθος:
1
Χρώμα:
Desert Black
Συσκευασία:
3 kg
Τιμή:

320,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Περιγραφή:

  • Όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος, δεν μπορείτε να χάνετε χρόνο διερωτώμενοι αν διαθέτεται το κατάλληλο εργαλείο για τη δουλειά. Δεν έχει σημασία τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πόρτας ή πιο είναι το εμπόδιο, θέλετε ένα εργαλείο που να είναι τόσο αποφασιστικό όσο ο άνθρωπος που το κρατά. Το Gerber Tactical Downrange Tomahawk είναι ένα θαύμα απλότητας και αποτελεσματικότητας στην υπηρεσία της επίλυσης σοβαρών προβλημάτων. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη για να σπάσει ή να μπλοκάρει, χωρίς περιττά τεχνάσματα που μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στο δρόμο του, απλά ένα καλοσχεδιασμένο με τη δεξιοτεχνίατων των τριών τετάρτων του αιώνα της Gerber στα χέρια σας.

Τριπλός-σκοπός της κεφαλής του τσεκουριού. 

  • Δεν υπάρχει καμία διαφωνία για ένα Tomahawk. Αυτό οφείλεται στην προσέγγιση του στόχου σε τρία επίπεδα για πιο στρατιγικό άνοιγμα. Το κομμένο άκρο της κεφαλής του τσεκούρι είναι ικανό να κόψει γυψοσανίδες και να θρυματίσει τοίχους και τις πόρτες. Το πίσω μέρος της κεφαλής λειτουργεί ως τσεκούρι σφυρί για να διαπερνά μεντεσέδες, κλειδαριές, πόμολα και οτιδήποτε άλλο που είναι εκεί για να σας επιβραδύνει. Η τρίτη απειλή είναι μια σφήνα στο άκρο της λαβής, που ελέγχεται από λαβή με σχέδιο στην κεφαλή του τσεκουριού.

Σημαντική σφύνα 

  • Απέναντι από το επαγγελματικό τελείωμα του Downrange Tomahawk βρίσκεται μία βαριά σφύνα. Με ένα στερεό ταίριασμα της φυσικής και της δύναμης, δίνει το πλεονέκτημα να μοχλέυσεται από μακριά χάρη στην σχεδιασμένη λαβή στην κεφαλή του τσεκουριού. Το χαλύβδινο υλικό 420HC στο κυρίως μέρος με Cerakote ™ δεν λυγίζει και δεν σπάει, και το η λαβή desert tan G-10 έχει ενσωματωμένες κλίμακες για να κρατάτε το εργαλείο σταθερά στα χέρια σας σε όλες τις συνθήκες.

Προσαρτείστε το σαν επαγγελματίας

  • Το Tomahawks δεν ταιριάζει ακριβώς στην τσέπη σας, έτσι έρχεται με μια θήκη που είναι τόσο πρακτική όσο και το ίδιο το εργαλείο. Δεν έχει σημασία ποιο καθήκον εξυπηρετείτε, εάν αυτό το εργαλείο πρόκειτε να τα καταφέρει όπου βρίσκεται η δράση, πρέπει να είναι εύκολο στη μεταφορά του. Εκεί είναι που η συμβατότητα της θήκης με σύστημα MOLLE μπαίνει στο παιχνίδι. Εφαρμόζει απόλυτα στην αποσκευή σας, στο πρότυπο πλέγμα ή στην πανοπλία σας, έτσι ώστε να πηγαίνει όπου πηγαίνεται. 

Χαρακτηριστικά:

  • Συνολικό Μήκος: 19.27 "(48,9 εκατοστά)
  • Βάρος: £ 1,9 (861,8 g) χωρίς θήκη, £ 2.5. (1133,9 g) με θήκη
  • Χάλυβας τύπου: 420HC
  • Λαβή Υλικό: G-10

Εγγύηση: 

Μοναδικά σχεδιασμένη κεφαλή Gerber με ενσωματωμένη σφήνα, λαβή σφυριού, χρώματος BarDesert, υλικού G-10 με διαβαθμίσεις λαβή χάλυβα 420HC με Cerakote ™ MOLLE- ευπροσάρμοστη θήκη που κατασκευασμένη στο Portland του Oregon που υποστηρίζεται από την εφ'όρου ζωής εγγύηση της Gerber.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ