Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Hissatsu Folder, Assisted Opening
Επιχειρησιακό Πτυσσόμενο Μαχαίρι
Μέγεθος:
Χρώμα:
Μαύρο
Συσκευασία:
0,5 kg
Τιμή:

110,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο James Williams συμμετέχει ενεργά στην διδασκαλία ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών ασφαλείας κυβερνήσεων που πρέπει να εκτελούν τα υψηλού κινδύνου καθήκοντα καθημερινά, χωρίς να μπορούν να κουβαλάνε ένα πιστόλι ή ένα μαχαίρι με σταθερή λεπίδα όπως το Hissatsu™. Σε προπονήσεις και επιδείξεις, ζήτησαν από τον James να σχεδιάσει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με την αμυντική ισχύ του Hissatsu, που μπορεί να κουβαληθεί κρυφά σε μια τσέπη ή να γαντζωθεί εσωτερικά από ένα σακάκι. Το αποτέλεσμα είναι το CRKT Hissatsu™Folder. Το μήκος της λεπίδας είναι 9,84 εκ, που είναι με ασφάλεια κάτω από το νόμιμο όριο στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ επίσης η λεπίδα διαθέτει μια μαύρη, μη ανακλαστική επίστρωση.


Το σχήμα της λεπίδας είναι ένας κλασσικός σχεδιασμός Samurai που δίνει απίστευτη διατρητική ικανότητα, αλλά και εξαιρετική απόδοση στο κόψιμο. Χρησιμοποιήσαμε το εξαιρετικής ποιότητας ατσάλι AUS 8 για βέλτιστη αντοχή και διατήρηση κόψης, αλλά και πολύ μεγάλη αντίσταση στη φθορά.


Για άμεσο άνοιγμα, ενσωματώσαμε το πατενταρισμένο σύστημα υποβοήθησης OutBurst™ που ανοίγει αμέσως την λεπίδα, αφού την έχετε ανοίξει περίπου 30°. Για νομικά ζητήματα, ο μηχανισμός OutBurst μπορεί να απενεργοποιηθεί γρήγορα με μια βίδα. Όταν ανοιχτεί η λεπίδα, ασφαλίζει αυτόματα με την πατενταρισμένη ασφάλεια AutoLAWKS™. Αυτό κάνει πρακτικά το Hissatsu Folder ένα μαχαίρι σταθερή λεπίδας, που είναι σημαντικό σε καταστάσεις εγρήγορσης και υψηλού στρες.


Χρησιμοποιήσαμε μια ενισχυμένη έκδοση του εσωτερικού σκελετού InterFrame με δύο ένθετα 1,5 χιλ από ανοξείδωτο ατσάλι 420J2, το ένα να ασφαλίζει, και ανάγλυφη λαβή ενισχυμένη με μαύρα υαλονήματα για σίγουρο κράτημα. Ένας δίσκος ανοίγματος με τον αντίχειρα επιτρέπει το άμεσο άνοιγμα με οποιοδήποτε χέρι, ενώ το μοναδικό μαύρο κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί εύκολα και γρήγορα να τοποθετηθεί είτε για αριστερόχειρες είτε για δεξιόχειρες με μόνο μια βίδα, που έχει σαν αποτέλεσμα ένα μαχαίρι που είναι αληθινά αμφιδέξιο.


Ένα επιχειρησιακό μαχαίρι για τον επαγγελματία που είναι κατασκευασμένο για να αντέχει. Για αυτούς που έχουν την ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν, είναι το περισσότερα αμυντικό, πτυσσόμενο μαχαίρι ασφαλείας που μπορείτε να βρείτε.

 
Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό μήκος : 22,2 εκ
  • Μήκος λεπίδας : 9,8 εκ
  • Βάρος : 164 γρ
  • Υλικό λεπίδας : AUS-8
  • Υλικό λαβής : Zytel
  • Σχεδιαστής : James Williams

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ