Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Triumph, Serrated Edge
Επιχειρησιακό Πτυσσόμενο Μαχαίρι
Μέγεθος:
21.6 cm
Χρώμα:
Μαύρη Λαβή/Λεπίδα Παραλλαγής
Συσκευασία:
0,5 kg
Τιμή:

110,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το μαχαίρι Triumph Folder είναι ένα μεγάλο και τρομερό επιχειρησιακό μαχαίρι, σχεδιασμένο για κράτημα, με διπλά κοιλώματα δαχτύλων, ραβδώσεις αντίχειρα και βαθιά αυλακωμένες λαβές από G10. Ο εσωτερικός σκελετός από ανοξείδωτο ατσάλι 420J2, είναι αρκετά παχύς (2,5 χιλ).


Η εύρωστη λεπίδα τύπου Tanto, 3,5 χιλ, διαθέτει διπλό τρόχισμα και κυρτό σχήμα για καλύτερο κόψιμο, ενώ επίσης διαθέτει ένα ψευδές τρόχισμα στην επάνω μεριά για καλύτερη διάτρηση. Το ατσάλι είναι πρώτης ποιότητας, ανοξείδωτο AUS 8. Κατασκευασμένο στην Oregon City από τον σχεδιαστή Tom Veff, οι οδοντώσεις είναι πλατειές με κλίση 60 μοιρών από την κόψη. Το αποτέλεσμα είναι τα σημεία κοπής να δαγκώνουν αμέσως και να κόβουν βαθειά την στιγμή της επαφής, ομαλά και χωρίς κόπο.


Το Triumph Folder διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα υποβοηθούμενου ανοίγματος OutBurst™, που ανοίγει την λεπίδα αμέσως αφού την έχετε δώσει μια ώθηση περίπου 30 μοιρών.


Για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας, ενσωματώσαμε την αποκλειστική, πατενταρισμένη ασφάλεια AutoLAWKS™ που αυτόματα ενεργοποιείται όταν το μαχαίρι ανοίγει και κλείνει, δημιουργώντας ένα εικονικό μαχαίρι σταθερής λεπίδας άμεσα.


Η σειρά "TS" διαθέτει λεπίδα με καμουφλάζ λωρίδων (tiger-striped), μη ανακλαστικό, με λαβές από G10. Τα διαγώνια αυλάκια πάνω στη λαβή παρέχουν εξαιρετικό κράτημα σε όλες τις καταστάσεις. Το μαύρο κλιπ τσέπης από ανοξείδωτο ατσάλι είναι αφαιρούμενο.


Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό μήκος : 21,6 εκ
  • Μήκος λεπίδας : 8,9 εκ
  • Βάρος : 179 γρ
  • Υλικό λεπίδας : AUS-8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ