Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Stealth Carbontitan Tanto Blade Style FX-SCT01B
Καταδυτικό Επιχειρησιακό Μαχαίρι
Μέγεθος:
18 cm
Χρώμα:
Τιτάνιο/Ανθρακόνημα
Συσκευασία:
0,35 kg
Τιμή:

600,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ιδέα για το πρόγραμμα STEALTH ξεκίνησε μετά από μια συζήτηση με τον αρχηγό μιας διεθνούς φήμης Ιταλικής μονάδας ειδικών δυνάμεων. Ο αρχηγός εξήγησε ότι κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης και ειδικά κατά την διάρκεια ειδικών αποστολών, το βάρος του εξοπλισμού τους ήταν αρκετά μεγάλο, και ήθελαν να το μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο πεδίο μάχης, κάθε γραμμάριο μετράει. Όπως και κάθε μονάδα ειδικών δυνάμεων προσπαθεί να βελτιώσει την μαχητική ικανότητά της στο πεδίο, έψαχναν για ένα νέο καταδυτικό και πυροτεχνουργικό μαχαίρι που θα ήταν : 1) 100% μη μαγνητικό για την εξουδετέρωση ναρκών, 2) τελείως ανθεκτικό στην διάβρωση και 3) να είναι ένα ανώτερο εργαλείο κοπής. Από αυτήν την λίστα των απαραίτητων λειτουργιών ξεκινήσαμε την παραγωγή των μαχαιριών STEALTH. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας έναν εσωτερικό πυρήνα από τιτάνιο BETA με εξωτερικές επιστρώσεις ανθρακονήματος που είναι ενωμένες χρησιμοποιώντας ειδικές ρητίνες σε μια διεργασία σε κενό αέρος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια λεπίδα που είναι εξαιρετικά ευλύγιστη με μηδενική παλινδρόμηση. Το τιτάνιο και το ανθρακόνημα είναι τελείως μη μαγνητικά και δεν διαβρώνονται, που τα κάνει τα ιδανικά υλικά για κατάδυση και εξουδετέρωση εκρηκτικών. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από υλικό FORPRENE, είναι ειδικό ελαστοπολυμερές εργοστασιακών στάνταρ που χρησιμοποιούμε σε όλα τα μαχαίρια της FKMD. Οι βίδες της λαβής είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Το παρών μοντέλο διαθέτει μια θερμικά φορμαρισμένη θήκη από KYDEX.


Χαρακτηριστικά

  • Λεπίδα : Τιτάνιο BETA με επικάλυψη Ανθρακονήματος - μήκος 180 χιλ - πάχος 6 χιλ με θαμπό φινίρισμα στην επιφάνεια του τιτανίου.
  • Λαβή : κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής υλικό FORPRENE®, ένα ελαστοπολυμερές με πολύ υψηλές θερμικές αντοχές, από -40°C έως +150° C, ενώ προσφέρει πολύ υψηλό κράτημα. Το υλικό επίσης είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην διάβρωση από άλατα και οξέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις υγρές συνθήκες. Συνολικό μήκος λαβής 135 χιλ.
  • Θήκη : κατασκευασμένη στις ΗΠΑ από το υλικό KYDEX.
  • Βάρος μαχαιριού : μόλις 162 γρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ