Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Specwog Warrior FX-0171113
Επιχειρησιακό Πολυχρηστικό Μαχαίρι
Μέγεθος:
25.48 cm
Χρώμα:
Μαύρο
Συσκευασία:
0,8 kg
Τιμή:

285,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ιδέα του επιχειρησιακού μαχαιριού μάχης Specwog έχει της ρίζες της πάνω στην μελέτη των ξεχωριστών τεχνικών μάχης που χρησιμοποιούνται στο σύστημα μάχης του Dean Rostohar, Tactical Technical Combat System - T.T.C.S. (T.T.B.S.). Η ανάγκη για ένα ειδικό, ξεχωριστό μαχαίρι γεννήθηκε. Ο Dean Rostohar αποφάσισε να σχεδιάσει ένα μαχαίρι που φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε καταστάσεις μάχης.


Το μαχαίρι μάχης Specwog Warrior είναι ένα όπλο σχεδιασμένο για τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού (Special Forces), για παράδειγμα αυτούς που χρησιμοποιούν το μαχαίρι καθημερινά, σε καταστάσεις τακτικής μάχης. Είναι το μαχαίρι για όλες τις χρήσεις - ένα πολυλειτουργικό ή ένα πολυχρηστικό μαχαίρι. Σαν μαχαίρι μάχης, το Specwog Warrior Combat Knife είναι σχεδιασμένο για τεχνικές μάχης ενάντια σε ένα επιτιθέμενο, στην στεριά αλλά και στην θάλασσα. Σαν μαχαίρι τακτικής, είναι σχεδιασμένο για να κόβει σχοινιά, να ανοίγει πόρτες, παράθυρα, κονσέρβες, κτλ. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μαχαίρι επιβίωσης, ένα εργαλείο για να γδέρνετε ένα θήραμα, να κόβετε κρέας, φρούτα και λαχανικά, να καθαρίσετε ένα ψάρι, να κόψετε ξύλα, κτλ.


Το Specwog Warrior Combat Knife έχει ένα ημικυκλικό σχήμα, που επιτρέπει το κόψιμο και το τεμάχισμα με μεγάλη δύναμη. Η αιχμή με σχήμα λόγχης που φτάνει μέχρι το μέσο της λεπίδας προσφέρει μεγάλη δύναμη διείσδυσης - εξαιρετική διάτρηση και τρύπημα. Η χαρακτηριστική οδόντωση στο πίσω μέρος της λεπίδας του μαχαιριού επιτρέπει την ακόμη μεγαλύτερη διάτρηση και ευκολότερο κόψιμο με το μαχαίρι. Η ράχη του μαχαιριού επίσης διαθέτει αυλάκωση για να μην γλιστρά το μαχαίρι κατά την διάρκεια τεχνικών με το πίσω μέρος του μαχαιριού.


Ανεξάρτητα αν το μαχαίρι κρατιέται με το μπροστινό ή το πίσω πιάσιμο, η αιχμή του μαχαιριού είναι πάντα ευθεία και προς τα μπροστά. Το φάρδος της σας επιτρέπει να καταφέρετε δυνατά καρφώματα, κοψίματα και τεμαχίσματα χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Η ξεχωριστά σχεδιασμένη λαβή διαθέτει δύο τρύπες για κορδόνι, και είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να μην ασκείται υπερβολική πίεση στον καρπό. Ο φυλακτήρας της λαβής αποτρέπει το μαχαίρι να γλιστρήσει από το χέρι σας, ενώ το πίσω μέρος της λαβής είναι κυρτό και τριγωνικό, για να καταφέρνετε καίρια χτυπήματα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υαλοθραύστης.

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό λεπίδας : Ανοξείδωτο ατσάλι N690Co HRC 58-60
  • Μήκος λεπίδας : 11,48 εκ
  • Συνολικό μήκος : 25,48 εκ
  • Πάχος λεπίδας : 5,8 χιλ
  • Βάρος : 335 γρ
  • Υλικό λαβής : G10
  • Θήκη : KYDEX με τρύπες για σύνδεση σε σύστημα molle

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ