Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Slide Sharp
Κιτ Ακονίσματος
Μέγεθος:
Χρώμα:
Τιρκουάζ
Συσκευασία:
0,5 kg
Τιμή:

40,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Μετά από πολλά χρόνια στην βιομηχανία μαχαιριών, ο Steve McCowen από την Iola του Wisconsin, έχει δει, κυριολεκτικά, εκατοντάδες συστήματα ακονίσματος, από πέτρες μέχρι και ακριβούς ηλεκτρικούς ακονιστές. Οι απλές συσκευές χρειάζονταν αρκετή τέχνη, τα πολύπλοκα συστήματα έπρεπε να τοποθετηθούν σωστά και να διαβάσετε πολυσέλιδα έντυπα, ενώ ένας ηλεκτρικός ακονιστής μπορεί να ακονίσει την κόψη ενός αγαπημένου μαχαιριού στο τίποτα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


Έτσι ο Steve είχε την ιδέα για τον ακονιστή Slide Sharp™ και επικοινώνησε με τον Charles Kain, έναν τεχνίτη στην Indianapolis, Indiana. Μαζί αναπτύξανε το καινοτόμο, πατενταρισμένο προϊόν που βλέπετε.


Το Slide Sharp χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα με φορμαρισμένους οδηγούς από νάιλον, που κρατάνε την λεπίδα του μαχαιριού στην βέλτιστη γωνία ακονίσματος. Μια ξύλινη βάση κρατάει τον πορσελάνινο άξονα. Απλά τοποθετείτε τον άξονα στην βάση, από πάνω του ένα ελατήριο επιστροφής, επιλέγετε τον οδηγό ακονίσματος για το μαχαίρι σας, και στο τέλος βάζετε το χερούλι-καπάκι.


Η κίνηση του ακονίσματος δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απλά τραβάτε την λεπίδα από ένα αυλάκι ακονίσματος, πιέζοντας ελαφρώς προς τα κάτω. Το ελατήριο επιστροφής ανεβάζει τον οδηγό για το επόμενο τράβηγμα. Έπειτα επαναλαμβάνετε την διαδικασία από την άλλη μεριά του οδηγού, για να ακονίσετε και τις δύο πλευρές ομοιόμορφα, ή όπως εσείς κρίνετε.


Περιέχονται δύο οδηγοί ακονίσματος. Ο ένας είναι με λεπτή κλίση για να ακονίσετε μαχαίρια εργασίας, επιχειρησιακά ή κουζίνας. Ο δεύτερος είναι με πιο απότομη κλίση για βαρύτερα εργαλεία όπως ματσέτες και kukri.


Το σύστημα Slide Sharp έρχεται με δύο πορσελάνινους άξονες. Αρχίζετε με τον τραχύ γκρι άξονα, και τελειώνεται με τον λεπτό λευκό άξονα.


Αυτή είναι η ιστορία του Slide Sharp. Εύκολο στην χρήση, γρήγορο και βολικό. Όσο εύκολο είναι στην χρήση το ακονιστήρι του χασάπη, αλλά με την ακρίβεια των ακριβότερων και χρονοβόρων ακονιστών.


Οι οδηγοί ακονίσματος διατηρούνε την κλίση της λεπίδας και κάνουν την δουλειά για σας. Δεν χρειάζεται να μαντέψετε, δεν θα στρογγυλέψετε τις άκρες, αλλά ούτε θα χάσετε το σχήμα της λεπίδας από υπερβολικό ακόνισμα.


Αν μπορείτε να ακονίσετε ένα μολύβι, μπορείτε να ακονίσετε ένα μαχαίρι. Και το Slide Sharp είναι οικονομικό και φορητό, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα για την κουζίνα, ένα για την εργαλειοθήκη, ένα στην συλλογή επιβίωσής σας, ακόμη και ένα για την αγαπημένη βαλίτσα οπλισμού σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ