Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  English  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Red Rock Raptor
Μαχαίρι Τύπου Kukri
Μέγεθος:
39.4 cm
Χρώμα:
Δερμάτινη Λαβή/Ατσάλι
Συσκευασία:
1 kg
Τιμή:

200,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Επιτίθεται τώρα : Red Rock Raptor™ - ο απόλυτος σύντροφος του φυσιοδίφη.


Όταν εμφανίστηκε το Outback™, ήταν πιθανότατα το μαχαίρι Bowie με το ισχυρότερο χτύπημα που μπορούσατε να αγοράσετε χωρίς να πάτε σε κάποιον σιδηρουργό. Ήμασταν χαρούμενοι που μπορέσαμε να βάλουμε τόση πολύ δύναμη κοπής σε μια συμβατική λεπίδα, αλλά φυσικά είναι θέμα χρόνου πριν το ξεπεράσει κάποιος. Έτσι σκεφτήκαμε... εάν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι χωρίς να είναι τελείως μη πρακτικό, γιατί να μην το κάνουμε ήδη;


Και λοιπόν, μετά από μερικούς μήνες σχεδιασμού, πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. Ο σχεδιασμός του Red Rock Raptor™ δανείζεται στοιχεία από το θρυλικό Kukri για να αποκτήσει την ωμή ταχύτητα και δύναμη που χρειάζονται για να κόψετε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί κόψιμο. Η γωνία και το πλάτος τις λεπίδας παρέχει ένα φυσικό σημείο για τρύπημα, ενώ η ομαλή καμπύλη της λεπίδας σας δίνει την αντοχή ενός τσεκουριού και την κοφτερότητα και τον έλεγχο ενός μαχαιριού χαράγματος - ακριβώς εκεί όπου τα χρειάζεστε, χωρίς να απομονώνεται το ένα από το άλλο.


Τέλος, ξέρετε καλά ότι μερικά και καλά τέλεια Bowie, Kukri και ματσέτες σας αναγκάζουν να κρατηθείτε έστω και λίγο για να μην γλιστρήσει το χέρι σας; Ναι, κι εμείς το μισούμε. Για αυτόν τον λόγο το Red Rock Raptor™ διαθέτει 100% εργονομικά ανατομική λαβή από δέρμα και έναν αρκετά μεγάλο φυλακτήρα και στις δύο πλευρές. Μπορείτε να χτυπήσετε με το σφαίρωμα, να καρφώσετε με την μύτη, να ξύσετε με την βάση της λεπίδας, να κόψετε με ολόκληρη την λεπίδα όσο γρήγορα και δυνατά σας επιτρέπει το σώμα σας. Οι φαρδιοί, ομαλά στρογγυλεμένοι φυλακτήρες θα προστατέψουν τα χέρια σας από την κρούση και εγγυούνται ότι θα μείνει το μαχαίρι κολλημένο στην παλάμη σας, ότι και αν κάνετε. Μην σας απατά το επιθετικό του στιλ, το μαχαίρι κατασκευάστηκε για να δουλέψει σκληρά, ανάλογα με την ομορφιά του. Πιστεύουμε ότι σε ένα επιτυχημένο σχέδιο, η μορφή και η λειτουργικότητα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται, και όχι να ανταγωνίζονται.


Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό μήκος : 39,4 εκ
  • Μήκος λεπίδας : 26 εκ
  • Πάχος λεπίδας : 5,5 εκ
  • Βάρος : 690 γρ
  • Υλικό : 440C με διπλή θερμική επεξεργασία (σκληρότητα κοπής 58-59 RC / πίσω μέρος 45-46 RC)
  • Φυλακτήρας και σφαίρωμα από συμπαγή ορείχαλκο, δερμάτινη λαβή
  • Θήκη από αυθεντικό δέρμα με υφή ερπετού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ