Καλάθι Αγορών  |  Είσοδος Μέλους  |  Αναζήτηση:     OK

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Culter Venatorius
Σετ Κυνηγετικών Μαχαιριών
Μέγεθος:
34 cm
Χρώμα:
Ξύλο Cocobolo/Σατινέ Ατσάλι
Συσκευασία:
2 kg
Τιμή:

1.050,00 €

Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
 
Άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αυτό το εργαλείο ακολουθεί την φιλοσοφία παραγωγής της εταιρίας Extrema Ratio. Ένα πρακτικό και τεχνικό μαχαίρι, ειδικά σχεδιασμένο για να προσελκύσει τον παραδοσιακό κυνηγό που του αρέσει η ιδέα να τα κάνει όλα μόνος του.


Η λατινική επιγραφή στη λεπίδα λέει:


"I am the hunting knife, I am the talon, the beak and the fang of my master. My duty is ancient as is meat and blood"(είμαι η μαχαίρα κυνηγιού, είμαι το νύχι, το ράμφος και το δόντι του αφέντη μου. Το καθήκον μου είναι αρχαίο σαν τη σάρκα και το αίμα). Πιστεύουμε ότι περιγράφει με ακρίβεια την αγνή ουσία αυτού του εργαλείου.


Παραπάνω από ένα μαχαίρι, το Culter Venatorius είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τεμαχισμό και γδάρσιμο μεσαίων και μεγάλων θηραμάτων. Ταιριάζει και σε κυνηγούς ζώων με οπλές.


Το πακέτο περιέχει ένα μεγάλο μαχαίρι κοπής, ένα γδάρτη με σταυρωτή λαβή για γδάρσιμο και καθάρισμα του ζώου από τα όργανά του, ένα χαράκτη για γδάρσιμο κεφαλής και μουσούδας και δυο πέτρες ακονίσματος για όλα τα εργαλεία. Τα αξεσουάρ τοποθετούνται σε πλάγια θήκη του χειροποίητου θηκαριού. Το χειροποίητο δερμάτινο θηκάρι κρατάει την παραδοσιακή του εμφάνιση αλλά είναι τελείως αμφιδέξια. Η πλάγια τσέπη και το δαχτυλίδι ζώνης μπορούν να κουβαληθούν και από τις δυο πλευρές του θηκαριού. Το σύστημα ασφάλισης, που κρατεί το μαχαίρι μέσα στο θηκάρι, ανοίγει από οποιαδήποτε μεριά.


Το θηκάρι μπορεί να φορεθεί σε ζώνη και να δεθεί στο μηρό, μπορεί να κουβαληθεί στον ώμο, ή να δεθεί στη μέση με την μακριά ζώνη με πόρπη, που περιέχεται. Η λαβή, κατασκευασμένη από λουστραρισμένο cocobolo, είναι αρκετά μακριά για να χρησιμοποιηθεί αυτό το μαχαίρι σαν μικρή ματσέτα ή κόπτης, και αρκετά λεπτή για τομές ακριβείας.


Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από Bohler N690, ένα εξαιρετικό ατσάλι εμπλουτισμένο με χρώμιο, μολυβδαίνιο, βανάδιο και κοβάλτιο το οποίο έχει γίνει ένα ορόσημο στην παραγωγή τεχνικών και επαγγελματικών μαχαιριών. Η λεπίδα έχει ένα σατινέ φινίρισμα.


Το Culter Venatorius αφιερώνεται σε όλους όσους εύχονται να έχουν ένα μαχαίρι Extrema Ratio σαν κυνηγετικό σύντροφο.


Χαρακτηριστικά

  • Μήκος λεπίδας : 195 χιλ
  • Συνολικό μήκος : 340χιλ
  • Πάχος λεπίδας : 6,3 χιλ
  • Βάρος : 360 γρ
  • Ατσάλι λεπίδας : BOHLER N690 (58HRC)
  • Υλικό λαβής : Λουστραρισμένο Cocobolo
  • Οδόντωση: Όχι
  • Φινίρισμα και/ή επίστρωση : Σατινέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ